dinsdag 24 mei 2011

Gudrun Kulich is back!

Heel vervelend was het dat de mooie haakpatronen, die gratis bechikbaar werden gesteld ineens te koop werden aangeboden via marktplaats. Terecht heeft Gudrun Kulich toen besloten geen patronen meer beschikbaar te stellen. Ze was vreselijk teleurgesteld. Heerlijk om dan nu weert te lezen dat ca. 650 lieve mails aan Gudrun haar hebben doen besluiten om toch weer patronen te verstrekken. Je kunt erom vragen per mail en het zou dan o zo netjes zijn om even een bedankmailtje terug te sturen.
Dit is haar nieuwste patroon wat ze beschikbaar stelt.

Gehaakte tas met bloemen



Ik ben nog steeds helemaal verliefd op de tas met gehaakte bloemen uit een eerdere post van mij.
Op dit  blog erika tricroche ( in het Portugees) vind je een tutorial (vertalen met google) van ook een heel leuke gehaakte tas met gehaakte bloemen versierd.
Verder op dit blog een leuke tutorial van dit schattige gehaakte poppetje.



maandag 9 mei 2011

Nog zo.n creatief wonder









Na het bekijken van de laatste blogs ben ik wel even stil van zoveel  fantasie en ik moet het in mijn hoofd weer even stil zien te krijgen. De Estlandse Marianne is zo veelzijdig, dus zeker het bezoeken van haar blog waard.

Creatieve wonders


Nog zo.n heerlijke creatieveling is Ming Yi Sung die met haar kunstwerkjes zeker een bezoekje waard is. 

Haken en breien als kunstvorm










Soms komt er heel eventjes zo.n gevoel van had ik dat maar gemaakt gevoel. misschien een tikje jaloers? Als je toch over zo.n grote dosis fantasie beschikt ben je bevoorrecht. Felieke van der Leest is een van die personen waar ik een enorme bewondering voor heb.