maandag 20 december 2010

Elisabeth Cat and Christmas decorationsWat een geweldig bnlog heeft Elisabeth Cat. Heel inspirerend. Hoe ze altijd weer die persoonlijke draai aan patronen kan geven. Nu weer ook met het patroon van de kerstbal van Lucy van Attic 24. Is het niet dit jaar kerst, dan zeker volgend jaar worden deze ballen gehaakt voor de boom of mooie kandelaars. 

3 opmerkingen:

 1. Hoi Carla,

  Nog een keer een bericht van mij, heb mij net aangemeld, en zou ook heel graag het blog van Elizabeth Blog willen bekijken maar dat lukt mij niet omdat ik niet ben uitgenodigd, snap er niet veel van hoe bloggen werkt, misschien kan jij mij daar mee wat helpen. Vind je blog heel leuk om op rond te snuffelen. Ben zelf ook veel aan het haken en breien en daarnaast ook nog creatief bezig met powertex en andere dingen. Wellicht een idee om straks zelf ook een blog te maken.

  Groetjes,

  Anneke Flameling

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Carla, ik ben ook erg benieuwd geworden naar deze dame, en ik heb het ook nog niet eerder mee gemaakt dat iemand eerst toestemming moet geven om lid te worden van een blog....Er zal ongetwijfeld een goede reden voor zijn ;-) Groetjes, Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit blog.I ben echt blij dat ik deze informatie over bericht gevonden is echt nuttig voor ons. Ik heb zeker deze website, te houden op it.Excellent bericht lief te hebben, zal ik het controleren regelmatig terug om te zoeken naar updates.
  http://goo.gl/feIVj

  BeantwoordenVerwijderen