zaterdag 16 juli 2011

Assistent Dolf

Sinds de komst van onze Dolf heeft het haken voor mij een andere dimensie gekregen, figuurlijk gesproken dan. Dolf probeert namelijk  OOK het haakgaren vast te houden, niet al te makkelijk voor mij dus. Maar wel leuk dat hij zo geinteresseerd is in de dingen die ik maak. Momenteel ben ik een patroon uit een engelstalig boek aan het vertalen naar het nederlands en dan moet je natuurlijk zelf het patroon uitproberen.
Het boek is te koop bij SaenCrea te Wormerveer.  Ik ben bezig met het rechtse poppetje te haken, gebruik alleen iets andere kleuren.
Vandaag heb ik een inelkaarzetdagje. Meestal ben ik met allerlei dingen tegelijk bezig, het ligt dan klaar gehaakt, maar moet nog in elkaar genaaid worden. Vandaag wordt de aarbeienkoffiepot, het ponypaardje, een 3e gehaakte kikker naar patroon van Christel Krukkert en dit poppetje in elkaar gezet. Ook wil ik nog een paar bonbons/minicupcakes haken, want ik heb er thuis geen eentje meer liggen. paniek,..................


2 opmerkingen:

  1. Heeeel herkenbaar, werkje is klaar maar moet altijd nog inelkaar gezet worden.,...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We have many cats as well. With them, we don't have many mouses around. We have squirrels tho, they chewed up our car couple weeks ago. *sigh* Anyway, your cat is so cute and beautiful! :) I love the colors of your amis too! Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen