zondag 12 februari 2012

Gebreide paaseieren, wat een beauties

Little cotton rabbits, echt een blog waar je gewoon met open mond naar zit te kijken. Hoe creatief kunnen sommigen zijn. Dit is weer zo.n uitzonderingsgeval, met gevoel van stijl, kleur en die bij mij net dat raakt waar ik helemaal opgewonden van wordt. Dit wil ik ook maken... en dat terwijl ik eigenlijk nooit brei. Ik ga het toch maar gewoon eens proberen.

De paaseieren die  ik hier vond zijn echt geweldig. Het wordt goed uitgelegd en de telpatronen voor de motiefjes staan er ook bij. Gratis patroon erbij. geweldig toch.
Maar behalve de paaseieren maakt ze ook van die prachtige lieve paashazen, olifantjes, aapjes en wat nog meer. Geweldig met een uitroepteken.

Geniet even lekker mee.
Wil je een paashaasje breien als eiermuts dan kun je hiervan een patroon kopen in haar Etsyshop, zeker de moeite waard dus.
Etsy shop 

5 opmerkingen:

 1. Wat een onwijs leuke site van Little cotton rabbits! Ik ben een haker, maar eerlijk is eerlijk ook ik krijg steeds meer zin de breipennen weer eens te pakken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooo, wat een geweldig leuke haasjes! En die kleertjes, super! Ik ga meteen kijken.

  (en bedankt voor je link hoor :)

  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. GE-WEL-DIG die eitjes! Jammer dat ik geen steek kan haken... :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een ontzettend leuke blog! Ben sinds kort ook aan het haken en dan is dit wel echt helemaal geweldig. Ik heb al wat handige tips van je blog gehaald. De roosjes die ik opeens tegenkwam zijn ook echt super gaaf. Daarvan zou ik wel graag het pratroon willen. Wellicht kun je dat patroon dromen. Mijn complimenten voor je blog en het haakwerk!

  Met vriendelijke groetjes
  Antoinet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een inspiratie die blog, krijg meteen zin om paaseieren te gaan haken!

  Groetjes Tessa

  BeantwoordenVerwijderen