donderdag 17 mei 2012

Klein puinhoopje

Haken is zo.n heerlijke bezigheid. Heerlijk de avonden in de stoel, zittend voor de tv en maar haken. Maar ja, eens dient het ook in elkaar gezet te worden en laat daar nu mijn zwakke kant zitten. Ik haat draadjes.......
En aan al mijn werkjes zitten zoveel draadjes......

Maar vandaag heb ik me ertoe aangezet om eens al die onafgemaakte werkjes af te maken. En dus zal er vanavond 2 beertjes, 1 helikopter, een eendje en een ooievaar op de foto kunnen worden gezet en daarna, hup, mogen ze de webwinkel in. Op naar een nieuw baasje, maar dan zonder al die draadjes...
Morgen mag ik dan weer verder met nog het afmaken van een draak, duizendpoot, koe, poes,...........................hoe heeft het zover kunnen komen?

Patroon ooievaar en helicopter uit het boekje babycadeautjes haken van Annemarie Arts.

8 opmerkingen:

 1. Hahaha heel herkenbaar...
  Ziet er mooi uit hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha, het lijkt mijn onkruid wel. terugkerend en verwaarloosd, alhoewel het een veel leuker eindresultaat heeft bij jou. hihi succes! groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie spullen heb je gehaakt zeg.
  En ja die draadjes........ volgens mij hebben we daar allemaal niet zo veel zin in,haha
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel veel mooie dingen gehaakt. Misschien toch een tip om als je een onderdeel af hebt meteen het draadje weg te werken dan is het niet zo erg. Maar het blijft een vervelend klusje, vind het in inelkaar zetten toch al een heel werk.

  groetjes Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Da's ook niet mijn sterkste kant maar ik verplicht me er altijd toe als iets klaar is het eerst in elkaar te zetten voor ik aan het volgende begin, veel plezier ermee. En leuk jouw helicopter heeft oogjes gekregen.
  Liefs Zohra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ha,ha,ha...ook niet mijn hobby,alleen heb ik mezel;f aangeleerd gelijk de draadjes weg te stoppen en alles in elkaar te zetten,dan heb je dat niet allemaal in 1 keer!Maar wat een pracht exemplaren weer!

  grtzzz
  Angeline

  www.mijnplekkie.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook een hekel aan al die draadje, daarom zet ik steeds een af stukje meteen aan het geheel. Dan blijft het leuk hihihi. Maar je hebt weer mooie dingen gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuk de helicopter en de ooievaar.
  en wat een schitterende rozen krans I LOVE IT
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen