woensdag 2 mei 2012

Nieuw leven

Hoe dubbel het ook klinkt, bij het afscheid nemen van hoort ook weer het verwelkomen van nieuw leven.
Van een lief vriendinnetje die haar gezinnetje nu start kwam het verzoek of ik de wieg waarin de aankomende papa nog heeft gelegen zou kunnen voorzien van een nieuw uiterlijk en het liefst met haakwerk erbij.
Het heeft best wel wat extra grijze haren bij mij veroorzaakt (lig ik verder niet wakker van) maar uiteindelijk is het toch gelukt. Vandaag kreeg ik de foto.s die gemaakt zijn van de wieg in het kamertje waar het hoort en opgemaakt met een nieuw dekentje. Miep de muis mag de kleine wereldburger verwelkomen en heeft zich inmiddels in de wieg genesteld.  Maaike bedankt voor de foto.s die ik mag gebruiken van je en heel veel geluk en sterkte bij de aankomende bevalling van jullie kleine prinsje.


Voor het haakwerk heb ik gebruik gemaakt van Mini Noodles van Scheepjeswol, verkrijgbaar ook in mijn webwinkel.  Heerlijk materiaal om mee te haken. Licht, zacht en gelijkmatig. En nog een voordeel: het is na te bestellen. Een haaknaald 7 en geduld. En zo laten we ook weer zien dat haakwerk zeker ook in deze tijd past.

3 opmerkingen:

 1. Wat een plaatje is dat geworden! Mooi werk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hay Carla,

  Ohhh....wat een karwei is dit geweest.
  Maar wat MOOI!!!
  Tjeetje meid het wiegje is een plaatje.
  En wat een leuk blog heb je zeg.
  Ik ga je volgen, kom je ook eens bij mij
  op de koffie?

  Doegies..
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het geheel prachtig geworden Carla, zo lijkt de wieg niet zo groot, in het echt vond ik hem veel groter. Een dikke 10 krijg je van mij. Het kamertje van je vriendin is ook super gaaf geworden zeg dat maar tegen hoor.
  Dikke knuffel gr Ghea

  BeantwoordenVerwijderen