zondag 26 mei 2013

Nieuwsbrief mei winkel Hip haakwerk

We zijn weer op weg naar een nieuwe mijlpaal in ons 1 jarig bestaan. De komende dagen hopen wij de 1000ste order van dit jaar te mogen ontvangen  (inmiddels reeds ontvangen). Reden voor ons om onze trouwe klanten hiervoor te belonen en wel als volgt:Orders met een bedrag tussen euro 15,00 en euro 30,00 (ex verzendkosten) mogen een haakpatroon uitzoeken ter waarde van euro 3,95 die gratis zal worden opgestuurd als pdf. Orders met een bedrag tussen euro 30,00 en euro 50,00 (ex verzendkosten) mogen 2  haakpatronen uitzoeken die als pdf per mail zullen worden verzonden. Orders boven de euro 50,00 (ex verzendkosten) mogen een gratis portemonneesluiting of 2 bollen haakkatoen naar keuze uitzoeken. Geef de gewenste patronen en/of welke portemonneesluiting en/of welk merk katoen en kleurnummer op bij opmerkingen als de order wordt geplaatst.Aktie loopt tot 1 juni 2013Nieuw in onze winkel de Addi swing haaknaalden. Nu verkrijgbaar in de maten 3,75 en 4,5, maar binnenkort ook de maten 2, 2,5, 3, 3,25, 3,5 en 4. 

Addi Swing 3.75
Deze ergonomische designhaaknaalden liggen goed in de hand en zijn voor zowel rechts- als linkshandigen geschikt.
De speciale vorm van de haaknaald zorgt ervoor dat je een goede grip op de haaknaald hebt zodat je polsen ontlast worden door de bewegingen klein te houden. Geen last meer van tintelende vingers of pijnlijke polsen!
Ook hebben we onze sortering haakkatoen uitgebreid met een 4-tal kleuren en wel van het merk GB Carina (duits) in de kleuren lichtroze, turquoise, appelgroen en zalm. Het is een mooi gemerceriseerde draad voor een leuke prijs en wel euro 1,80 per 50 gram/bol.
Van het merk Katia hebben we ook een uitgebreidere kleursortering inmiddels in huis. Helaas was kleur lichtroze 82121 nog steeds niet leverbaar. Ook deze kleur hopen we weer zo snel mogelijk op voorraad te hebben. 
Kom dus snel weer een kijkje nemen in onze webwinkel.
Met vriendelijke groet,
Hip Haakwerk
Barend en Carla

2 opmerkingen:

  1. Helemaal blij met mijn Dolf en Dolfientje engelpatronen!!! Bedankt Barend en Carla :-) :-) :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. jij bedankt voor je order en haak er wat moois van.....

      Verwijderen