maandag 1 juli 2013

Gehaakt avondtasje

Lammy lurex is een prachtig materiaal waar heerlijk mee te haken valt.  Er werd gevraagd naar een gehaakt avondtasje en met deze lurex zijn we gaan experimenteren. Ook dit patroon is er weer een waarmee ik nog vele avonden zal vullen. Heerlijk op de bank, de eerste rondes even goed tellen en daarna achter elkaar doorhaken. Voeten op de bank, leuke film op en genieten. De volgende ochtend dan een beugel eraan bevestigen en hoppa, weer een prachtig tasje rijker. Uiteraard is ook van normaal haakkatoen een prachtige avondtas te haken. Het patroon is vanavond beschikbaar in de winkel. Kosten euro 2,95 of gratis bij aanschaf van 2 of meer sluitingen.  Indien men sluitingen koopt even aangeven welk patroon men wil ontvangen, van het beursje of van het tasje.
Lurex kan eventueel bij ons worden besteld, maar de bollen kunnen door hun formaat alleen via pakketpost worden verzonden (euro 6,75)
 Door het gebruik van een vierkante of een ronde sluiting krijg je een ander effect, maar hetzelfde patroon kan worden aangehouden. 
 Bijbehorende  antiekzilverkleurige, nieuw zilverkleurige en bronskleurige kettinkjes,   (0,50 cm) en bevestigingsringetjes zijn vanaf vandaag ook te koop zijn in onze winkel Hip Haakwerk

4 opmerkingen:

 1. Heel mooi weer! Vooral de lurex versie oogt erg chique.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige tasjes, lijkt me leuk om ze te haken.
  Hoeven ze niet gevoerd te worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wist niet dat je ook een blog hebt, ben gelijk volger geworden natuurlijk. Ziet er gezellig uit zeg!
  Greetzz Marion (madebymg.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen