zondag 20 oktober 2013

Onze kerstsfeer is begonnen

Zin krijg ik om dit eens uit te gaan proberen.

Maar ook deze artikelen bijvoorbeeld:


Het is zo heerlijk om lekker overal op internet rond te neuzen op zoek naar leuke kerstartikelen. Onder het moment van VOOR DE WINKEL, maar natuurlijk ook lekker voor mijzelf.  Wat zijn er leuke dingen weer op de markt en wat heb ik een zin om dat allemaal uit te proberen. Nu nog een winkel vinden voor wat extra tijde en dan gaat het vast wel lukken. Afgelopen week stond het huis vol met dozen die zijn binnengekomen met aanvulling op onze voorraad haakkatoen, My Boshi en haaknaalden. Maar ook vol met nieuwe, leuke artikelen voor de kerst. Veel houten produkten. Produkten die je zelf kunt opleuken met verf, decopagepapier en of andere leuke materialen.
3 opmerkingen:

 1. Heerlijk om zo stap voor stap in kerststemming te komen. Jij gaat lekker op internet struinen en straks struinen jouw klanten weer fijn bij jouw. Ik hoop dat je veel nieuwe kerstideeën krijgt.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Margaret. Nu nog wel even de tijd vinden om de ideeën ook daadwerkelijk uit te voeren. Maar ideetjes voorlopig weer genoeg. Heerlijke tijd altijd. Groetjes van Carla

   Verwijderen