maandag 7 oktober 2013

shoppen voor de kerst

Eigenlijk houd ik helemaal niet van winkelen. Wel van lekker rondsnuffelen op internet onder het genot van een kopje koffie en vaak met ook iets lekkers erbij. Vooral voor de winkel dien je toch op de hoogte te blijven van wat er allemaal op creatief gebied gaande is. Een leuke bezigheid die maakt dat mijn dag nog langer moet zijn. Wat is er veel te doen en wat is er ook veel aan materiaal aan te schaffen.
Het haakvirus houd me trouwens nog steeds goed in de greep en dus ook zijn nieuwe kleurtjes haakkatoen altijd een uitdaging om te vinden. Sins kort bij ons in de winkel verkrijgbaar haakkatoen van GB wolle genaamd Carina, een heel mooie gemercerizeerde draad die absoluut in het rijtje thuis hoort van Catania (euro 2,00)  en Katia (euro 1,90), ook heel goed samen te gebruiken is. En toch net weer iets andere kleuren.
We hadden al een aantal kleuren uit hun assortiment in onze winkel, maar onderweg zijn er nu ook weer nieuwe kleuren. GB Carina kleur 535 dennengroen Waaronder deze mooie kleur groen die weer echt voor de kerst is.
Het mooie is dat wij deze haakkatoen ook goedkoper dan Katia en Catania kunnen aanbieden. Voor euro 1,80 een prachtige en lekker hakend draadje dus. Ik kan niet wachten tot het binnen is en had het eigenlijk vandaag al verwacht......... geduld is een schone zaak Carla.
Hier wordt je toch helemaal blij van. Voor de kerst ook een groot aantal nieuwe charms/bedeltjes onderweg. Deze komen eind van de week binnen.

Ook komen onze beertjes speenclips weer voldoende op voorraad en 4 mm portemonneesluitingen met sleutelhanger.

7 opmerkingen:

 1. Super!! Het is maar goed dat ik geen winkel heb, dan was ik helemaal niet meer te houden denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet inderdaad weleens op de rem trappen met inkopen, er is zoveel leuks te verkrijgen

   Verwijderen
 2. wat een leuke charms- knoopjes zal ik maar zeggen die sterretjes en kerstboom GAAF hoor, leuk voor onze kerstkaarten.
  Liefs Ghea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik zie je wel verschijnen als ze binnen zijn

   Verwijderen
 3. ziet er goed uit, en de knoopjes trouwens ook
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige kerstknoopjes. Het is vaak zo moeilijk om echt leuke knoopjes te vinden.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goeiemorgen, Ik ben al lang op zoek naar dat kleurtje groen en als ik het goed begrepen heb, is het dezelfde (nld.3) als de katoen van Capri van [steinbach en katia] die heb nog liggen in de Kerstkleur.
  groetjes Riet

  BeantwoordenVerwijderen