zondag 26 oktober 2014

Heerlijk, wintertijd is feestdagentijd

Lekker vooruitzicht de komende weken, Sint Maarten, onze kleinzoon wordt 6 jaar, Sinterklaasfeest en dan natuurlijk Kerst.  Al een paar weken gaan er bij ons allerlei kerstartiklen door onze handen en je komt dan echt wel in de stemming. Jammer genoeg heb ik eigenlijk te weinig tijd voor al die leuke dingen te realiseren die ik in mijn hoofd heb zitten als idee. Maar we gaan er gewoon mee door, al is het dan eventueel voor de volgende kerst.
Om onze klanten ook alvast in de kerstsfeer te brengen hebben wij nu in de winkel een leuke aktie. Van een orderbedrag van 15 euro en daarna boven 25 euro hebben wij 2 kerstpakketjes samengesteld die gratis worden meegeleverd bij de order.
Inhoud: leuke kerstbedeltjes, strengen haakgaren katoen en lurex, kerstknoopjes etc.
Dus de moeite waard om even een kijkje te nemen bij onze artikelen.
Ook als aktie momenteel extra korting van grotere afname van 4 cm portemoneesluitingen.
per stuk euro 2,25, bij 5 stuks euro 10,00 en bij 10 stuks euro 17,50.
En de portemonneetjes zijn zulke leuke kadootjes voor de komende feestdagen.
Uiteraard weten we niet of de komende winter streng zal worden, maar we kunnen ons er wel vast op voorbereiden met het maken van bijvoorbeeld een leuke colsjaal. En dan versierd met grote houten knopen. Bij ons mooie knopen van 4 cm rond voldoende op voorraad voor maar euro 0,25 per stuk en komende week komt er ook nog een voorraad houten knopen van 5 cm rond binnen, deze zijn wel ietsje duurder, maar nog altijd scherp geprijsd en wel voor 0,45 euro per knoop.
5 cm doorsnee

4 cm doorsnee

4 cm doorsnee
Bij Drops ruim voldoende haak- en breipatronen voor leuke projectjes.

2 opmerkingen: