donderdag 25 april 2019

Nieuwe uitdaging

We zijn gestopt met onze webwinkel Hip Haakwerk. We gaan een nieuwe uitdaging aan. Wonen in Denemarken.
De 1e stappen zijn gezet.  We hebben een voormalige supermarkt met woonhuis gekocht. Supermarktruimte voor al onze spulletjes en tafels om workshops te kunnen geven.
We willen dat doen zonder druk van geplande afspraken, dus gewoon voor ons plezier. Eindelijk weer eens tijd voor het zelf lekker bezig zijn.
1 augustus is het zover, dan wordt het definitief.
De omgeving is schitterend. Rondom in de fjorden, nationaal natuurpark en achter het huis: BOS
Grote tuin achter het huis geeft Barend de kans op een motormaaier met stoeltje zijn tuin van 3600 m2 bij te houden. En af en toe een hengeltje uit te gooien in het fjord en die dan op de barbeque klaar te maken en op te peuzelen. Een heerlijk vooruitzicht.
Ook onze keuken wordt een stukje groter dan onze huidige en laat koken nu ook een hobby van ons zijn.  En in de voormalige supermarkt komt een bijkeukengedeelte.
Zelf gaan we beneden slapen, daar is ook een badkamer. Dus al helemaal voorbereid op.....de oude dag.
Maar visite uit Nederland kan boven blijven logeren. Plaats genoeg in 5 slaapkamers en nog 3 ruimtes die opgeknapt moeten worden.

4 opmerkingen:

 1. O spannend! Heel veel succes en woon/leefgenot daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een uitdaging. Het lijkt me spannend om deze stap te maken. Maar zo te lezen hebben jullie er goed over nagedacht en er heel veel zin in. Ik wens jullie veel succes met alle nieuwe stappen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een fantastische uitdaging en wat heerlijk dat jullie droom is uitgekomen...heel veel geluk, plezier en succes gewenst.

  Liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om jullie nieuwe huis hier tegen te komen Carla en Barend, wat prachtig en zoveel grond er omheen.. 3600 m2, dat is veel... Jullie gaan er vast en zeker heel gelukkig worden... Lekker de dingen doen die je altijd al wilde doen.. Je droom achterna, wens jullie veel geluk op jullie nieuwe stekkie.. Lieve groetjes mij... Corry

  BeantwoordenVerwijderen