zondag 30 januari 2011

Taartjes, taartjes, minitaartjes en bonbons en veel rommel

Dit weekend weer eens heerlijk aan het taartjes haken geslagen. Lekker voor de tv, voeten op een voetenbankje, open haard aan en manlief die me heerlijk verwent met een versgezet bakje koffie. Hier ga ik altijd voor. Alleen, al die rommel die ik altijd om me heen vergaar, het lukt me gewoon niet om het netjes te houden. Overal liggen dan patroontjes, bollen katoen, speldenkussen, haaknaalden, scharen en bloemetjes.
Ik wil nog mandjes van Zpagetti haken voor een babykamer, oude labels maken, babyschoentjes, patronen maken, vertalen en pakketjes maken voor SaenCrea.  Oeps, maar het weekend schiet alweer aardig op.

8 opmerkingen:

 1. die bonbons en cupcakes zijn echt geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De taartjes zien er heerlijk uit, een lust voor het oog!
  En al die zooi....ach...heeeeel herkenbaar!
  groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie taartjes heerlijk zo tussen al dat garen zitten te freubelen.

  groetjes Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie taartje en bonbons zeg!
  En ja ik heb ook altijd een troep om mijn heen en laat heel wat kleine draadjes achter mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er uit om op te eten, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat herkenbaar. Ik heb vrijdagmiddag de naaimachine maar weer eens afgestoft, maar had ook in no time overal om me heen lapjes, patroontjes, bedeltjes, lintjes en ga nog maar even door om me heen liggen :)
  Maar op het moment dat het me opvalt (of dat ik er een opmerking over krijg) is m'n antwoord "dit is geen rommel, dit zijn allemaal creaties in wording!!!"

  Mooie dingen heb je weer gemaakt. Erg leuk om te zien, krijg er eigenlijk een beetje trek van.

  Groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ik zie het al wel weer, het is net zo'n puin zooi als ik met iets bezig ben is het geen katoen, patronen en haak prut dan is het wel papier, scharen en lijm. En dan kan ook de helft niet vinden. Het zal wel een soort van creatief virus zijn of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een schitterende fotoos !!! ik heb vanavond mijn eerste cupcake gehaakt,als verrassing voor mijn dochter haar verjaardag op Valentijnsdag (haar hobby is bakken) helaasvind ik nergens het patroontje voor de chocolade..?

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen