zaterdag 12 februari 2011

Druk, druk, druk...........

Afgelopen dinsdag hoefden wij niet op te passen op de kleinkinderen, dus een extra dagje om te besteden deze week, maar ja, gisteren was het volgens mij nog november en nu zitten we al weer bijna bij Valentijnsdag. Afgelopen zondag samen met Anja van SaenCrea en Jacqueline naar de Kreavakbeurs geweest in Arnhem. Ja, dat moet ik dus eigenlijk niet doen, want nu loopt mijn hoofd helemaal over van de ideetjes. Hele leuke stoffen gezien met aapjes en olifanten en gelukkig vond ook Anja ze leuk, die heeft het dus besteld, hieperdepiep. Op de beurs hing een prachtige babyquilt van deze stofjes gemaakt.
Nu is dat voor mij een te groot project, maar de stofjes zijn heel leuk te combineren met gehaakte beestjes. Binnenkant oortjes, voetjes van stof etc. Ook de mooiste japanse stofjes kunnen bewonderen, maar dat is dus echt bij bewonderen gebleven. tenminste voorlopig dan..
Hobby-stof, groothandel importeur van diverse stoffenleveranciers en ook leverancier van Tilda had een grote stand. Dus even heerlijk staan kwijlen bij de nieuwe zomerstofjes van Tilda.
Bij een engelse online boekenwinkel had ik een 3-tal boeken besteld (gratis verzending) waaronder 2 heel leuk geprijsde Tildaboeken. En tenslotte kun je dit soort boeken nooit genoeg hebben toch?

1 opmerking:

  1. wat was het gezellig he! ik ga die quilt wel maken als jij dan voor de gezellige beestjes zorgt!!! groetjes

    BeantwoordenVerwijderen